Digital File Checkin uusi versio nyt saatavilla

Digital File Check on ilmainen ja helppokäyttöinen tietokoneohjelma, joka auttaa varmistamaan, että Internetin kautta hankittujen sisältöjen käyttö on turvallista ja laillista. Se on käytännöllinen apu esimerkiksi vanhemmille, joiden lapset ja nuoret käyttävät omatoimisesti nettiä ja hyödyntävät paljon erilaisia sisältöpalveluita verkossa. Sen avulla käyttäjät voivat mm. muutamalla hiiren klikkauksella estää tai poistaa sellaiset ohjelmat, joita käytetään pääasiallisesti tekijänoikeudellisesti suojattujen tiedostojen laittomaan jakamiseen. Ohjelman on tuottanut ääniteteollisuuden kansainvälinen toimialajärjestö IFPI.

Alun perin vuonna 2005 kehitetty ohjelma on nyt kokonaan päivitetty toimimaan uusimpien käyttöjärjestelmien kanssa. Samalla ohjelmaan on lisätty runsaasti linkkejä laillisille musiikkisivustoille.  Uusi versio lanseerataan Suomessa Mediataitoviikon yhteydessä. Tänä vuonna Mediataitoviikon pääteema on ”Yhdessä parempi internet”.

Digital File Check on suunniteltu ainoastaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön. Testronic
Laboratories
 sertifioinut, että tiedot mahdollisten tiedostojenjako-ohjelmien löytymisestä eivät leviä kolmansille osapuolille, eikä ohjelma mahdollista kenenkään henkilön tai minkään järjestelmän pääsyä käyttäjän koneelle. Ohjelma ei lataamisen jälkeen vaadi toimiakseen verkkoyhteyttä.

Ohjelmaan voi tutustua tarkemmin ja sen voi ladata osoitteesta www.digitalfilecheck.fi.

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset