Haemme viestintäharjoittelijaa keväälle 2018

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka valvoo jäseniensä oikeuksia, tiedottaa tekijänoikeuteen ja piratismiin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä järjestää tekijänoikeudellista koulutusta ympäri Suomea.

Haemme osa-aikaista viestintäharjoittelijaa 8.1.2018 – 1.6.2018 väliseksi ajaksi avustamaan järjestön viestinnällisissä ja koulutuksellisissa projekteissa. Harjoittelija työskentelee tiiviisti TTVK:n projektipäällikön kanssa ja pääsee lähietäisyydeltä tutustumaan tekijänoikeusalan viestinnällisiin haasteisiin. Työssä saa myös kokonaisvaltaisen käsityksen tekijänoikeusjärjestöjen sekä luovien alojen toiminnasta.

Työhösi kuuluvat muun muassa:

  • osallistuminen kouluvierailuiden, tapahtumien ja kampanjoiden järjestämiseen
  • viestintä- ja markkinointitehtävissä avustaminen
  • verkkosivujen ja sosiaalisen median päivitys
  • yleiset toimistotehtävät

Haemme ahkeraa, oma-aloitteista ja idearikasta työntekijää, jolla on vahva suomen kielen kirjoitustaito ja kykyä koordinoida useampaa asiaa samanaikaisesti. Eduksi katsomme yleisen kiinnostuksen tekijänoikeuksia ja luovia aloja kohtaan sekä kokemuksen taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista. Työ on tarkoitettu ensisijaisesti viestinnän korkeakouluopiskelijalle tai alalta vastavalmistuneelle.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset to 30.11.2017 mennessä:
Projektipäällikkö Juha Rislakki, juha.rislakki(at)antipiracy.fi, puh. 09 6803 4047

Työn kesto: 5 kk (40 tuntia viikossa)

Palkkaus: 1600 € / kk

Työnantaja: Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry

Yhteyshenkilö: Juha Rislakki, juha.rislakki@antipiracy.fi, puh 09 6803 4047

Viimeinen hakupäivä: 30.11.2017

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset