Haemme viestintäharjoittelijaa keväälle 2020

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka valvoo jäsentensä tekijänoikeuksia, tiedottaa tekijänoikeuteen ja piratismiin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä järjestää tekijänoikeudellisia viestintä- ja koulutushankkeita ympäri Suomea.

Haemme osa-aikaista viestintäharjoittelijaa 7.1.2020 – 5.6.2020 väliselle ajalle avustamaan järjestön viestinnällisissä ja koulutuksellisissa projekteissa. Harjoittelija työskentelee tiiviisti TTVK:n projektipäällikön kanssa ja pääsee lähietäisyydeltä tutustumaan tekijänoikeusalan viestinnällisiin haasteisiin. Työssä saa myös kokonaisvaltaisen käsityksen tekijänoikeusjärjestöjen sekä luovien alojen toiminnasta.

Työhösi kuuluvat muun muassa:

  • osallistuminen kouluvierailuiden, tapahtumien ja kampanjoiden järjestämiseen
  • viestintä- ja markkinointitehtävissä avustaminen
  • verkkosivujen ja sosiaalisen median päivitys
  • yleiset toimistotehtävät

Etsimme ahkeraa, oma-aloitteista ja idearikasta työntekijää, jolla on vahva suomen kielen kirjoitustaito ja kykyä koordinoida useampaa asiaa samanaikaisesti. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon sekä kokemuksen taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista. Työ on tarkoitettu ensisijaisesti viestinnän korkeakouluopiskelijalle tai alalta vastavalmistuneelle.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ke 27.11.2019 mennessä:
Projektipäällikkö Juha Rislakki, juha.rislakki(at)ttvk.fi, puh. 09 6803 4047

Työn kesto: 5 kk, 4 päivää viikossa
Palkkaus: 1200 € / kk + lounasetu
Viimeinen hakupäivä: 27.11.2019

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset