TTVK hakee viestintäharjoittelijaa

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka valvoo jäseniensä oikeuksia, tiedottaa tekijänoikeuteen ja piratismiin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä järjestää tekijänoikeudellista koulutusta ympäri Suomea.

Haemme osa-aikaista viestintäharjoittelijaa 12.1.2015 – 8.5.2015 väliseksi ajaksi avustamaan järjestön viestinnällisissä ja koulutuksellisissa projekteissa. Harjoittelija työskentelee tiiviisti TTVK:n projektipäällikön kanssa ja pääsee lähietäisyydeltä tutustumaan tekijänoikeusalan viestinnällisiin haasteisiin. Työssä saa myös kokonaisvaltaisen käsityksen tekijänoikeusjärjestöjen sekä luovien alojen toiminnasta.

Työhösi kuuluvat muun muassa:

  • osallistuminen kouluvierailuiden, tapahtumien ja kampanjoiden järjestämiseen
  • viestintä- ja markkinointitehtävissä avustaminen
  • verkkosivujen päivitys
  • yleiset toimistotehtävät

Haemme ahkeraa, oma-aloitteista ja idearikasta työntekijää, jolla on vahva suomen kielen kirjoitustaito ja kykyä koordinoida useampaa asiaa samanaikaisesti. Eduksi katsomme yleisen kiinnostuksen tekijänoikeuksia ja luovia aloja kohtaan sekä kokemuksen taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista. Työ on tarkoitettu ensisijaisesti viestinnän korkeakouluopiskelijalle tai alalta vastavalmistuneelle.

Työtä on neljänä päivänä viikossa (yht. 32 tuntia / viikko). Palkkaus 1280 € / kk

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset perjantaihin 5.12.2014 mennessä:
Projektipäällikkö Juha Rislakki, juha.rislakki(at)antipiracy.fi, puh. 09 6803 4047

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset