TTVK jatkaa C Moren välittämien urheilulähetyksien valvontaa ravintoloissa

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) jatkaa syksyllä alkanutta valvontaa UEFA:n Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan jalkapallolähetyksiä esittävissä ravintoloissa. Valvonta ulotetaan myös muuhun C Moren välittämään urheilutarjontaan, kuten jääkiekko- ja Formula 1 -lähetyksiin.

Valvonta suoritetaan tekemällä asiakaskäyntejä eri kaupunkien ravintoloihin ja selvittämällä esitetäänkö ottelut asianmukaisin luvin.

C Moren välittämien urheilulähetyksien oikeudet ovat MTV Oy:llä. Sisältöjen esittäminen julkisesti edellyttää oikeudenhaltijan lupaa eli voimassaolevaa C More Sport -ravintolatilausta. Yksittäisille kuluttajille tarkoitettua rinnakkaiskorttia tai C More -suoratoistopalvelua ei ole lupa käyttää otteluiden julkiseen esittämiseen ravintoloissa.
Lisätietoa ravintolatilauksista C Moren sivuilta: https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Operaattorin_asiakkaalle/Yleista/C-Moren-urheilukanavat-ravintoloissa

”Kokemuksemme mukaan valvonnalle on ikävä kyllä tarvetta. Ilman valvontaa asianmukaisen luvan hankkineet ravintolat joutuisivat epäreiluun kilpailutilanteeseen,” toteaa TTVK:n toiminnanjohtaja Jaana Pihkala.

MTV Oy on yksi TTVK:n edustamista jäsenorganisaatioista.

Lisätietoa:
Toiminnanjohtaja Jaana Pihkala
Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry
Puh. 09 6803 4049

Business Manager Joakim Ekholm
MTV Oy (C More)
Puh. 0400 998 699

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset