TTVK ry hakee lakimiestä vakinaiseen työsuhteeseen

Lakimies Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskukseen

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys. TTVK edustaa laajasti tekijänoikeudenhaltijoita ja valvoo jäsentensä oikeuksia sekä tiedottaa tekijänoikeuteen ja piratismiin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja järjestää tekijänoikeudellista koulutusta ympäri Suomea.

TTVK hakee vakinaiseen työsuhteeseen motivoitunutta lakimiestä osaksi tiimiä. Yhdessä toisen lakimiehen kanssa tulet hoitamaan valvontaa erityisesti tietoverkoissa, antamaan yleistä tekijänoikeudellista neuvontaa ja kouluttamaan tekijänoikeudesta. Odotamme valmiutta hoitaa itsenäisesti prosesseja tuomioistuimissa sekä avointa ja joustavaa asennetta omaksua uusia asioita. Hyvät viestintätaidot ja sujuva englannin kielen osaaminen ovat työssä tarpeen, valmius käyttää ruotsin kieltä on etu. Asianajokokemus tai tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi.

Työssäsi toimit yhteistyössä niin koti- ja ulkomaisten oikeudenhaltijoiden kuin poliisin, tullin, syyttäjien ja muiden viranomaisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää määrätietoista ja itsenäistä otetta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta matkustaa kohtuullisesti sekä kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät edut sekä mahdollisuuden kehittyä tekijänoikeuden asiantuntijaksi alan keskipisteessä.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 26.5.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaana.pihkala(at)antipiracy.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Jaana Pihkala puh. 09 6803 4049 ja www.antipiracy.fi

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset