TTVK ry hakee lakimiestä vakinaiseen työsuhteeseen

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys. TTVK edustaa laajasti tekijänoikeudenhaltijoita ja valvoo jäsentensä oikeuksia sekä tiedottaa tekijänoikeuteen ja piratismiin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja järjestää tekijänoikeudellista koulutusta ympäri Suomen.

TTVK hakee vakinaiseen työsuhteeseen motivoitunutta lakimiestä osaksi tiimiä. Yhdessä toisen lakimiehen kanssa tulet hoitamaan valvontaa erityisesti tietoverkoissa, antamaan yleistä tekijänoikeudellista neuvontaa ja kouluttamaan tekijänoikeudesta. Odotamme valmiutta hoitaa itsenäisesti prosesseja tuomioistuimissa sekä avointa ja joustavaa asennetta omaksua uusia asioita. Hyvät viestintätaidot ja sujuva englannin kielen osaaminen ovat työssä tarpeen, valmius käyttää ruotsin kieltä on etu. Myös asianajokokemus tai tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi.

Työssäsi toimit yhteistyössä niin koti- ja ulkomaisten oikeudenhaltijoiden kuin poliisin, tullin, syyttäjien ja muiden viranomaisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää määrätietoista ja itsenäistä otetta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta matkustaa kohtuullisesti sekä kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät edut sekä mahdollisuuden kehittyä tekijänoikeuden asiantuntijaksi alan keskipisteessä.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 1.6.2018 mennessä osoitteeseen jaana.pihkala@antipiracy.fi

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Jaana Pihkala
Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry
puh. 09 6803 4049

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset