TTVK ry hakee lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on voittoa tavoittelematon, luovien alojen toimijoita laajasti edustava rekisteröity yhdistys. TTVK:n tehtävänä on tukea jäsenorganisaatioidensa edustamien oikeudenhaltijoiden tekijänoikeuksien valvontaa puuttumalla aktiivisesti piratismiin sekä ehkäisevin keinoin että tekijänoikeuslain täytäntöönpanolla. Lisäksi TTVK:n tehtävänä on lisätä yleistä tekijänoikeustietoisuutta toteuttamalla suunnitelmallista ja objektiivista viestintää sekä tarjoamalla tekijänoikeudellista koulutusta ja neuvontaa.

TTVK:n toiminnan ytimen muodostavat tekijänoikeuksien valvonta, tiedotus, koulutus sekä yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen.

Haemme lakimiestä työskentelemään luovien alojen tekijänoikeusasioiden keskipisteessä

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset hoitamaan täytäntöönpanoa ja muuta tekijänoikeusvalvontaa erityisesti verkkoympäristössä, antamaan yleistä tekijänoikeudellista neuvontaa ja kouluttamaan tekijänoikeuteen liittyvissä asioissa. Työssäsi toimit yhteistyössä niin kotimaisten kuin ulkomaisten oikeudenhaltijoiden sekä poliisin, tullin, syyttäjien ja muiden viranomaisten kanssa. Tulet työskentelemään tiiviisti osana TTVK:n muuta tiimiä.

Etsimämme henkilö kykenee hoitamaan itsenäisesti prosesseja tuomioistuimissa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta IPR-asioiden parista, mutta haluat aidosti kehittyä alan osaajaksi. Haluat olla mukana turvaamassa luovien alojen kehitystä tekijänoikeuksien toteutumisen kautta. Sovit hienosti porukkaamme, mikäli olet utelias ja avoin uusia asioita kohtaan, työskentelytapasi on itseohjautuva ja olet kiinnostunut tekijänoikeusasioista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sujuvaa englannin kielentaitoa, paineensietokykyä sekä määrätietoista ja huolellista työskentelyotetta. Asianajokokemus tai tuomioistuinharjoittelu ja kiinnostus tietotekniikkaan katsotaan eduiksi.

Pääset työskentelemään monipuolisten prosessien parissa ja samalla verkostoitumaan alan eri toimijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää myös kykyä työskennellä rutiininomaisten tehtävien parissa, kuten erilaisiin pieniin ja suurempiin oikeudenloukkauksiin puuttuminen ja raportointi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, erinomaiset edut sekä mahdollisuuden kehittyä tekijänoikeuden asiantuntijaksi. Pääset myös työsi kautta tutustumaan viihdealaan sisäpiiristä käsin. Toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jaana.pihkala@ttvk.fi viimeistään 26.3.2020

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Jaana Pihkala
Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry
p. 09 6803 4049

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset