TTVK ry hakee lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on voittoa tavoittelematon, luovien alojen toimijoita laajasti edustava rekisteröity yhdistys. TTVK:n tehtävänä on luovan työn ja yrittämisen mahdollistaminen tekijänoikeuksia turvaamalla. TTVK valvoo jäsenorganisaatioidensa edustamien oikeudenhaltijoiden tekijänoikeuksia puuttumalla aktiivisesti piratismiin sekä ehkäisevin keinoin että tekijänoikeuslain täytäntöönpanolla. Lisäksi TTVK:n tehtävänä on lisätä yleistä tekijänoikeustietoisuutta toteuttamalla suunnitelmallista ja objektiivista viestintää sekä tarjoamalla tekijänoikeudellista koulutusta ja neuvontaa.
TTVK:n toiminnan ytimen muodostavat tekijänoikeuksien valvonta, koulutus, viestintä ja tekijänoikeuskasvatus sekä yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen.

Haemme lakimiestä työskentelemään luovien alojen tekijänoikeusasioiden keskipisteessä.

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset hoitamaan täytäntöönpanoa ja muuta tekijänoikeusvalvontaa erityisesti verkkoympäristössä, antamaan yleistä tekijänoikeudellista neuvontaa ja kouluttamaan tekijänoikeuteen liittyvissä asioissa. Työssäsi toimit yhteistyössä niin kotimaisten kuin ulkomaisten oikeudenhaltijoiden sekä poliisin, tullin, syyttäjien ja muiden viranomaisten kanssa. Tulet työskentelemään tiiviisti osana TTVK:n muuta tiimiä.

Etsimämme henkilö on ratkaisukeskeinen ja soveltaa hyvin lakia käytäntöön. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta IPR-asioiden parista, mutta haluat aidosti kehittyä alan osaajaksi. Sovit hienosti porukkaamme, mikäli olet utelias ja avoin uusia asioita kohtaan, työskentelytapasi on itseohjautuva ja olet kiinnostunut tekijänoikeusasioista. Työssä menestyminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä määrätietoista ja huolellista työskentelyotetta. Hyvät viestintätaidot ja sujuva englannin kielen osaaminen ovat työssä tarpeen. Kokemus audiovisuaalisen alan oikeudellisista kysymyksistä katsotaan eduksi, samoin kuin kiinnostus teknologiaan.

Pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa ja samalla verkostoitumaan alan eri toimijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää myös kykyä työskennellä rutiininomaisten tehtävien parissa, kuten erilaisiin pieniin ja suurempiin oikeudenloukkauksiin puuttuminen ja raportointi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät edut sekä mahdollisuuden kehittyä tekijänoikeuden asiantuntijaksi. Moderni toimistomme sijaitsee Espoon Keilasatamassa musiikkialan toimijoiden yhteisöllisten toimitilojen yhteydessä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jaana.pihkala@ttvk.fi sunnuntaihin 13.6.2021 mennessä.

Lisätietoja:
TTVK ry / toiminnanjohtaja Jaana Pihkala / p. 040 706 6674.
www.ttvk.fi

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset