TTVK ry hakee vanhempaa lakimiestä vakinaiseen työsuhteeseen

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys. TTVK edustaa laajasti koti- ja ulkomaisia viihdealan tekijänoikeudenhaltijoita ja valvoo jäsentensä oikeuksia sekä tiedottaa ja kouluttaa tekijänoikeudesta.

TTVK hakee vakinaiseen työsuhteeseen motivoitunutta vanhempaa lakimiestä vastaamaan tekijänoikeusvalvonnasta tietoverkoissa. Odotamme valmiutta ja kykyä hoitaa itsenäisesti vaativiakin prosesseja tuomioistuimissa, tietoteknistä ymmärrystä ja valmiutta omaksua nopeasti uusia asioita. Hyvät viestintätaidot ja sujuva englannin kielen osaaminen ovat työssä tarpeen, valmius käyttää ruotsin kieltä on etu. Asianajokokemus tai tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi.

Työssäsi toimit yhteistyössä niin koti- ja ulkomaisten oikeudenhaltijoiden kuin poliisin, tullin ja syyttäjien kanssa. Työssä menestyminen edellyttää riuskaa ja itsenäistä otetta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta matkustaa kohtuullisesti sekä kykyä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät edut sekä mahdollisuuden kehittyä tekijänoikeusalan asiantuntijaksi alan näköalapaikalla.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.11.2015 mennessä osoitteeseen jaana.pihkala@antipiracy.fi

 

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Jaana Pihkala
puh. 09 6803 4049, gsm 040 706 6674

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset