TTVK suorittaa C Moren välittämien UEFA:n jalkapallolähetysten tarkastuksia ravintoloissa

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) suorittaa kuluvalla kaudella markkinavalvontaa UEFA:n Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan jalkapallolähetyksiä esittävissä ravintoloissa. Tarkastuksia tehdään suorittamalla asiakaskäyntejä lähetyksiä esittäviin ravintoloihin ja selvittämällä esitetäänkö ottelut asianmukaisin luvin.

UEFA:n jalkopallolähetyksien oikeudet ovat MTV Oy:llä. Sisältöjen esittäminen julkisesti edellyttää oikeudenhaltijan lupaa eli voimassaolevaa C More Sport -ravintolatilausta, jonka yrityshinta määräytyy ravintolan asiakaspaikkojen mukaisesti. Ravintolatilaus on hankittavissa C More Sport -pakettia ravintoloille myyviltä maksu-tv-operaattoreilta tai Maestro Pro:lta.

Lisätietoa ravintolatilauksista osoitteesta: https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Operaattorin_asiakkaalle/Yleista/C-Moren-urheilukanavat-ravintoloissa

Yksittäisille kuluttajille tarkoitettua rinnakkaiskorttia tai C More -suoratoistopalvelua ei ole lupa käyttää otteluiden julkiseen esittämiseen ravintoloissa.

”TTVK:n suorittama valvonta ja asiasta tiedottaminen ovat tehokkaita tapoja muistuttaa ravintoloitsijoita siitä, että otteluiden julkiseen esittämiseen tarvitsee luvan. Olemme tyytyväisiä, että tarkistuskierrokset ovat käynnistymässä ja mahdollisiin oikeudenloukkauksiin päästään puuttumaan” kertoo C Moren Business Manager Joakim Ekholm MTV:ltä.

”Yksityisasiakkaille tarkoitettujen palveluiden käyttö kaupallisessa toiminnassa aiheuttaa selkeän markkinahäiriön, jossa asianmukaisen luvan hankkineet ravintolat ovat epäreilussa kilpailutilanteessa. On kaikkien etu, että mahdollisiin epäkohtiin puututaan”, toteaa TTVK:n toiminnanjohtaja Jaana Pihkala.

MTV Oy on yksi TTVK:n edustamista jäsenorganisaatioista.

Lisätietoa:

Toiminnanjohtaja Jaana Pihkala
Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry
Puh. 09 6803 4049

C Moren Business Manager Joakim Ekholm
MTV Oy
Puh. 0400 998 699

Jaa somessa:

Viimeisimmät uutiset